4 thoughts on “Vendégkönyv

  1. Nagy Roland

    2018 március végén katamarán tréninggel egybekötött túrán vettem részt Imrénél. Kicsit félve indultam neki az útnak a nem túl biztató időjárási előrejelzések miatt- mivel elkísért a 9 éves kisfiam Axel is.
    Az aggodalmak a megérkezés után Zatonba, az indulási marinába hamar szertefoszlottak, nagyon jó csapat jött össze és az idő is elfogadható volt. Nagyon hasznos és gyakorlatias 4 napot töltöttünk a gyönyörű és tágas Lagoon 400 S2 fedélzetén, rengeteg új tapasztalatot szerezve. Remekül éreztük magunkat,köszönet Imrének és a jó társaságnak.
    Roland és Axel

    Reply
  2. István

    Fantastic sailing weekend With a Lagoon 400 Catamaran in Croatia! We had a bit of everything: sunshine, good wind, storm, great food and lots of fun together with Barney Mersich, Matyi Mersich, Imre Szabó, John Vincze, Barna Adrienn, Ildikó Dajka, Niki Varga and Zoli. Imre, thank you for organising this great trip!

    Fantasztikus vitorlás heétvégén voltunk Horvátországban egy Lagoon 409-as katamaránnal! Mindenben volt részünk: napsütés, remek szél, vihar, finom ételek és legfőképpen sok-sok móka együtt Barnussal, Matyival, Imivel, John-nal, Adrival, Ildikóval, Nikivel és Zolival. Imre, köszönjük a nagyszerű szervezést! Köszi!

    Reply
  3. Hofi

    Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Az Imi által szervezett túrák mind, mind rendkívül kivételes élményként marad meg emlékeinkben. A vitorlázás puszta élményén túl mindig számos látnivalót tekintünk meg, kalandos túrákat teszünk, és mindig szuper mansaft gyűl össze. (Ez talán nem az Imi érdeme: kinn a tengeren egymásra vagyunk utalva, eddig nem tapasztaltam konfliktus helyzetet a legénység között.) Szó, ami szó! Nagyon örülök hogy részt vehettem eddigi néhány túrán, és már alig várom a következőt. Imi! Köszönöm, jó szelet!

    Reply
  4. Bubla Szabolcs

    Már többször volt alkalmam Imivel hajózni. Minden alkalom fantasztikus volt, gyönyörű helyekre jutottunk el hajóval, fantasztikus csapattal, sok új barátot, kedves ismerőst megismerve! Sosem felejtem el az Adriai Átkelés után a hajnali megérkezést Vieste kikötőjébe, amikor a telihold még az égen volt, vele átellenben már elkezdett felkelni a nap, szemből pedig a vieste-i világítótorony pásztázott minket. De ugyanilyen gyönyörű élmény volt a 36 órás átkelés után befutni Máltán La Valettába, vagy megpillantani Taorminát, elhajózni a hatalmas Etna előtt vagy megcsodálni a Strombolit a tengerről. Ha bármelyik eszembe jut, beleborzongok és rögtön jókedvre derülök….. Köszönök mindent Kapitány! Remélem hamarosan újra alkalmam nyílik Veled hajózni!!!!!!!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.